REFERENSER

”Per Bredhammars show har en verklig förmåga att lyfta en fest. De har härliga tolkningar med bra låtval och viktigast av allt de har kul, vilket smittar av sig. Avslutningsnumret fick taket att lyfta minst 10 cm. Vi kan med glädje rekommendera dem.”
Pernilla Lindström, HR Chef Semantix AB
”Jag har jobbat med Per vid flera olika tillfällen och har idel positiva minnen av dessa samarbeten.
Per är en mycket proffsig, ödmjuk och trevlig man med en gudabenådad stämma.
Man brukar säga om en film att den ”bör ses” – om Per säger jag ”MÅSTE upplevas och avnjutas”…
Jörgen Sjöberg, komiker
”Att anlita Per Bredhammar är en STOR musikalisk stämningshöjare!!
Beroende på uppdraget, så anpassar Per sitt framträdande med låtar som passar i sammanhanget.
Allt från Stilla Natt till Elvis, från ett framträdande med enbart gitarr till storband = Per skräddarsyr inför varje uppdrag.
Har upplevt både det lilla och stora formatet, och kan med glatt hjärta rekommendera Per.”
Angelica ”albert” Albertsson, Evenemangs producent på Albert Production
”Jag har förmånen att ha Per som samarbetspartner vid försäljning och logistik vid flera av mina konserter. Vi har även framträtt tillsammans till både min och publikens stora uppskattning. Per har mina bästa rekommendationer både som scenartist och som artist representant! ”
Johan Stengård, saxofonist
”Med glädje, professionalism och ett fantastisk musicerande har Per Bredhammar underhållit på Stadshotellet i Arboga sommaren 2010. Per är en karismatisk artist som alltid levererar i toppklass och som fick våra gäster under Medeltidsdagarna att fullkomligt stortrivas och återkomma. Jag kan varmt rekommendera Per till vilket musikevenemang som helst, högtider, minnesstunder, stora eller mindre baluns där Per alltid anpassar sig till publiken på ett fantastiskt sätt. Vi kommer att anlita Per igen så fort möjligheten ges. ”
Anna K Gustafsson, Ägare och Hotellchef Stadshotellet i Arboga
“Per är en sann entertainer som bjuder på sig själv och är grymt bra. Han får alla att le och må bra som är i hans närhet. Du som behöver underhållning till ditt företagsengagemang skall boka honom omgående innan någon annan gör det!”
Mikael Arndt, Arndt’s Affärsnätverk
”Jag blev bekant med Per för drygt ett år sedan när vi turnerade i USA. Jag blev berörd och upplyft både av artisten och människan som kan fylla såväl konsertlokalen som det sociala sammnhanget med bra, stark sång och härlig humor både på scen och i logen. Sedan dess har vi fortsatt arbeta tillsammans så ofta tillfälle ges och det känns som om vi tillsammans är ganska bra på att skapa dessa tillfällen.”
Magnus Ludwigsson, Kapellmästare och musiker
”Sen 2009 så har Per Bredhammar besökt oss vid ett flertal tillfällen och då sjungit och spelat för våra gäster och besökare . Per har i Skansholmens Bistro framfört musik och sång som passat in för Svenska varma och sköna sommarkvällar .
Pers framträdanden har uppskattats mycket av vår gäster och många är de som suttit och nynnat med , en del har tagit ton och sjunger och vissa har även dansat . Vi ser mycket framemot kommande sommar och nya framträdande av Per .”
Thomas Linder, VD Skansholmens Restauranger och Brännvinsbränneri
”Ständigt med kundens önskemål i fokus, stort engagemang, bred kompetens och härlig inställning.
Sant nöje att samarbeta med Per Bredhammar. De varmaste rekommendationer .”
F & B Manager Villa Pauli